ELŐADÁST TARTOTTUNK ELEKTRONIKAI IPARI SUPPLY CHAIN KONFERENCIÁN

 

 

2017. május 24-én, Budaörsön megrendezésre kerülő Elektronikai Ipari Supply Chain Konferencián Schwirg László cégvezetőnk Integrált szigetrendszer termelési rendszerek fokozatos kialakítására címmel tartott előadást.Az autó- és elektronikai ipar a mai napig a legfontosabb húzóereje a hazai és a külföldi gazdaságnak. Mivel ez erős versenyhelyzetet teremt, így minden autóipari beszállítónak a jól szervezett, visszakövethető és gazdaságos gyártás a túlélés kulcsa. Azonban a belső logisztikai folyamat egyes területein jelentkező problémák elhárítása érdekében sokszor csak az adott probléma megoldására allokált költségkerethez méretezett, más területek igényeinek áttekintése nélküli egyedi megoldások születnek. Ezek a megoldások sokszor nem is kapcsolódnak más területen hasonló elvek alapján születő egyedi megoldásokhoz.

 

Az általunk fejlesztett LOG4Pro Integrált Szigetrendszerek ezekre az ellentmondásos helyzetre kínál megoldást, kivétel nélkül minden hazai és külföldi autó és elektronikai ipari vállalat számára. A rendszer megoldást nyújthat a folyamatokban felmerülő problémák egyedi megoldására úgy, hogy lehetőséget hagy a megszülető megoldások igény szerinti összekapcsolására. Elsősorban olyan vállalatoknak ajánljuk a LOG4Pro Integrált Szigetrendszereket ahol ciklikus üzemben működő sorozatgyártásra rendezkedtek be, jelentős manuális eljárással.


Vonalkód Rendszerház Kft. | 1047 Budapest, Fóti út 56. | Tel.: (+36 1) 436 7575 | Fax: (+36 1) 436 7555 | E-mail: info@vonalkod.hu