LOG4pro termeléslogisztika

A termelő cégeknél az üzleti siker eléréséhez a folyamatosan változó vevői elvárásokhoz dinamikusan igazodni képes, erőforrás-felhasználás szempontjából sokrétűen folyamatoptimalizált termelési (gyártási) rendszerre van szükség. A jól megtervezett folyamatok állandó felügyelete, finomhangolása, nyomonkövethetősége (traceability) elengedhetetlen. A veszteségforrások felderítése és kiiktatása, az értékteremtő folyamatok összehangolása, valamint a minél hatékonyabb gyártási folyamatoptimalizálás ma már a korszerű LEAN alapelveket alkalmazó termelési (gyártási) rendszerek beépített sajátossága. A lean rendszer a vevő értékeit veszi figyelembe, de a vállalaton belüli osztályok munkatársainak értékeit is számításba veszi. Ahhoz, hogy a gyárkapun belüli lean elvű értékteremtő folyamatokat állandó felügyelet alatt tarthassuk, folyamatos, óriási mennyiségű adatgyűjtésre van szükség. A termelési adatgyűjtés után a kiértékeléskor előálló információk komoly termelési (gyártási) tényezővé válnak, melyek minősége, rendezettsége és időbeni rendelkezésre állása komoly versenyelőnyhöz juttatja a vállalkozásokat. Ennek a gondolatnak a jegyében készült a LOG4Pro szoftvercsalád.

A LOG4pro nem más, mint a cégek termelés-logisztikai folyamatait (alapanyag kezelés, gyártási anyagellátás, termelési adatgyűjtés, készárukezelés) informatikai eszközökkel leképezni, jellemezni és irányítani képes szoftvercsomag. Fő részei a termeléslogisztika egyes területeire kifejlesztett, azokat koncentráltan kezelni képes modulok, melyek architektúra és adattárház szinten közös elemekből vannak felépítve. Így összehangolt integrált gyártási rendszert képesek alkotni, de igény esetén a részterületek feladatait önállóan is képesek ellátni.

LOG4pro modulok:


Hírek

Miért fontos a gyártásban az olvasható és pontos vonalkód?

Napjainkban a gyártás automatizálása, a tétel követése és az összetevők nyomon követhetősége alapvető elvárás. Számos gyártó és beszállító választja cégünk megoldásait a megbízható termékellenőrzéshez és adatrögzítéshez, így nyomon követhetik a kimenő termékeket és az alkatrészekre vonatkozó minőségi követelményeket. Az olvasható, pontos vonalkódok és szövegek soha nem voltak még ennyire fontosak a gyártásban, ugyanis a minőségbeli hiányosságok nem hatékony folyamatokhoz és leállásokhoz vezetnek. Az olvashatatlan vonalkódok esetében újracímkézés, újbóli beolvasás vagy akár a fontos információk manuális bevitele is előfordulhat. A változó minőség a gyártó oldalán emellett költséges meg nem felelési bírságokkal és egyéb büntetésekkel járhat, és a címkézett termék vélt minőségét is rontja. 

CipherLab 9700 - Magas színvonalú adatgyűjtőcsalád, beltéri alkalmazásra kialakítva

A CipherLab kifejezetten a raktározás, az elosztó központok és a feldolgozóipar kihívást jelentő követelményeihez alkalmazkodva fejlesztette ki a 9700 termékcsaládot Windows® és Android operációs rendszerrel.
 
Az adatgyűjtő strapabíró ipari kialakításának köszönhetően bármilyen környezetben vagy szélsőséges körülmények között is könnyedén használható. Sokféle kódolvasási képességének köszönhetően a felhasználók hatékonyan olvashatják be a nehezen elérhető vonalkódokat is. A gyártó a 9700 termékcsaládot három különböző billentyűzetverzióban kínálja (30 és 38 gombos numerikus, 53 gombos alfanumerikus billentyűzet LED háttérvilágítással). 

Godex HD830i Kategóriájában a legjobb nyolc inch-es ipari vonalkódnyomtató, mely nagyméretű címkékhez is ideális!

Kategóriájában a legjobb nyolc inch-es ipari vonalkódnyomtató, mely nagyméretű címkékhez is ideális!

A GoDEX legújabb ipari vonalkódnyomtatóját elsősorban széles címkék nyomtatására tervezték raktározás, logisztika és gyártás területére. A HD830i egy strapabíró, remek kivitelezésű ipari nyomtató: nagy teljesítményű vezérlő elektronikával, megbízható mechanikával, felhasználóbarát és könnyen karbantartható kialakítással rendelkezik.

 

Vonalkód Rendszerház Kft. | 1047 Budapest, Fóti út 56. | Tel.: (+36 1) 436 7575 | Fax: (+36 1) 436 7555 | E-mail: info@vonalkod.hu