LOG4Pro termeléslogisztikai rendszerA Vonalkód Rendszerház közel 5 éve fejlesztett LOG4Pro rendszere olyan modulárisan felépített termeléslogisztikai megoldás, amely a logisztikai ismereteket az automatikus azonosítás több évtizedes tapasztalatával ötvözi.

A rendszer az alapanyag érkeztetéstől a késztermék-szállítmány összeállításáig, minden értékteremtő folyamat számára tud informatikai támogatást adni. Önállóan, vagy a vállalatirányítási rendszerrel összhangban képes az alapanyagok, félkész- és késztermékek logisztikai egységeit irányítani, követni a termelési folyamatban, biztosítva ezzel a termék gyártásának teljes dokumentálását, visszakövethetőségét.
 

Mi a LOG4Pro termelés-logisztikai rendszer?
Az adott környezetre és az egyedi igényekre szabott, a gyártásba integrált, moduláris felépítés? informatikai rendszer, amelynél a gyártáslogisztika és a munkahely szintű termeléskövetés a cél. A rendszer a Vonalkód Rendszerház illetve a partnerei által fejlesztett hardver és szoftver elemekre épül. 

Egy munkahely lehet fixen telepített illetve mobil, emberi közreműködést igénylő vagy automatikusan működő. A LOG4Pro adatkezelése hálózati szintű, akár egy termelésirányítási rendszer alrendszereként is működhet, de esetenként akár lokális, önálló üzemmód is megvalósítható vele.

 

LOG4Pro előnyök, funkciók
· a belső logisztikai folyamatok és munkahelyi műveletek akár egyedi termékszint mélységben követhetőek,

· az anyagáramlás folyamatos felügyeletével a termelésben lévő készletszint jelentős mértékben csökkenthető,

· megfelel a bevezetett minőségbiztosítási és visszakövethetőségi elvárásoknak,

· hatékonyság növelés az automatikus azonosításnak, ellenőrzésnek és képfeldolgozásnak köszönhetően,

· adatszolgáltatás a magasabb szinten lévő rendszerek felé a megfelelő döntések előkészítéséhez / meghozatalához,

· web alapú, korszerű IT architektúra.

Szoftverfejlesztő és rendszerszervező kollégáink a probléma felvetésétől, a tervezésen és kivitelezésen keresztül a folyamatos üzemben tartásig vállalják a feladatok megvalósítását. 

Az elmúlt években számos hazai gyártó és beszállító vállalat vette igénybe termelési folyamatai támogatására LOG4Pro rendszerünket. Visszajelzéseik alapján elmondhatjuk, hogy előnyös, megtérülő beruházás szakértőkre bízni a teljes belső logisztikai rendszer kialakítását.  


Kérdés, érdeklődés esetén keressen minket az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen!


Vonalkód Rendszerház Kft. | 1047 Budapest, Fóti út 56. | Tel.: (+36 1) 436 7575 | Fax: (+36 1) 436 7555 | E-mail: info@vonalkod.hu