CipherLab 9700 - Magas színvonalú adatgyűjtőcsalád, beltéri alkalmazásra kialakítva


A CipherLab kifejezetten a raktározás, az elosztó központok és a feldolgozóipar kihívást jelentő követelményeihez alkalmazkodva fejlesztette ki a 9700 termékcsaládot Windows® és Android operációs rendszerrel.
 
Az adatgyűjtő strapabíró ipari kialakításának köszönhetően bármilyen környezetben vagy szélsőséges körülmények között is könnyedén használható. Sokféle kódolvasási képességének köszönhetően a felhasználók hatékonyan olvashatják be a nehezen elérhető vonalkódokat is. A gyártó a 9700 termékcsaládot három különböző billentyűzetverzióban kínálja (30 és 38 gombos numerikus, 53 gombos alfanumerikus billentyűzet LED háttérvilágítással). A 9700-as tervezésekor nagy figyelmet fordítottak a szakemberek a felhasználóbarát kialakításra, miközben megőrizték az eszköz ipari ellenálló képességét is. Az adatgyűjtőcsalád több kódolvasási lehetőséget is kínál. Rendelhető normál-, vagy nagy távolságú lézer, illetve normál-, vagy nagy távolságú (near/far) 2D olvasófejjel szerelt változatban is. A megnövelt hatótávolságú lézer akár 9,1 méterre növeli a vonalkód-beolvasási tartományt.
 
 
Maximális védelem
A felhasználóknak az adatgyűjtő használata közben nem kell aggódniuk a tartósság miatt. Az eszköz ellenáll a pornak, a kosznak és a fröccsenő víznek is, ezt az IP65 minősítő pecsét szavatolja. Az erősített készülékháznak köszönhetően kibír több betonra történő leejtést 1,8 méter magasról, és közel ezer leejtést 0,5 méterről, ezzel garantálva a védelmet a véletlen leejtések és egyéb váratlan sérülések ellen. Egyedülálló tartóssága révén a 9700 adatgyűjtők kiváló eszköznek bizonyulnak a nehéz környezeti körülmények esetén is.

Kényelmes használat, 3 féle billentyűzetopció és hosszú üzemidő
Az eszköz tömörsége és ergonómiája nemcsak mobilitást, de kényelmet is biztosít a felhasználók számára. Az adatgyűjtő egyik hasznos kiegészítője a külön rendelhető pisztolymarkolat, melynek segítségével minimálisra csökkenthető a teher, melyet a hosszú órákon keresztüli használat okozhat. A 9700 termékcsalád 3 különböző billentyűzettel vásárolható meg. A 30 és 38 gombos numerikus billentyűzetű adatgyűjtőkön 4 illetve 10 gyorsbillentyű is található. Az 53 gombos alfanumerikus billentyűzetű verziót 20 gyorsbillentyűvel láttak el, így a VT220, TN3270 és TN5250 rendszerek parancsértelmezéseinek alternatívájaként is szolgálhat. A 9700 adatgyűjtőcsalád két különböző akkumulátor alternatívát is kínál. A 3600 mAh-s és 5400 mAh-s akkumulátorok hosszabb üzemidőt biztosítanak, még akár egy teljes műszak időtartamán túl is. 

Rugalmas vezeték nélküli kapcsolat és hatékony kommunikáció
A 9700 termékcsalád a vezeték nélküli kapcsolatával azonnali és biztonságos adatátvitelt kínál. A hitelesített 802.11 a/b/g/n Windows® modellen és az újonnan hozzáadott, két sávos 802.11 ac Android modellen folyamatosan frissíti a háttérrendszereket, miközben lehetővé teszi a felhasználóknak a valós idejű hálózati elérést.  


Vonalkód Rendszerház Kft. | 1047 Budapest, Fóti út 56. | Tel.: (+36 1) 436 7575 | Fax: (+36 1) 436 7555 | E-mail: info@vonalkod.hu